Foto og tilbehør - gratis annoncer.

Internetsalg:

Log ind her
Bliv bruger her
Internethandel
Til forsiden

Enkelt-ords søgning:
Gratis ting:

Mp3 ringetoner

  internet-salg.dk/mobil
internet-salg.dk til mobil

Artikler:

Arbejde hjemmefra
LCD eller plasma tv
Luftrensere
Brugte møbler
Keramik, stentøj, raku
Om scooteren
Din artikel her?

Internettet er det største marked for køb og salg af varer og tjenesteydelser
 

Opret 3 annoncer gratis - nu med video!

Gratis køb og salg på Internettet Husk det er gratis at annoncere på internet-salg.dk. Du kan oprette 3 annoncer for hvert konto. Hver annonce kan indeholde et billede og en video, som du kan udskifte efter behov. Annoncernes tekster kan ligeledes redigeres efter behov. Du kan således med fordel beholde annoncen og opdatere den når du ønsker at forhandle en ny vare eller lign. Det er også muligt at sætte en annonce på pause. Hvis du ønsker at oprette flere end 3 annoncer, kan du oprette flere konti. Du skal bruge en emailadresse for hver konto.

309 annoncer er oprettet af 210 annoncører. Der er oprettet 8 videoannoncer.

Fredag d.24 maj 2024
Antik (2)
Arbejde udføres (12)
Bedøm virksomhed (6)
Biler og udstyr (8)
Bolig (17)
Bolig i udlandet (7)
Byggematerialer og redskaber (6)
Bøger og litteratur (4)
Børn og baby (12)
Både og tilbehør (5)
Camping (1)
Computer og tilbehør (7)
Cykler og tilbehør (2)
Diverse (24)
Dyr (10)
Efterlysninger (4)
Foto og tilbehør (1)
Genbrug og afhentes (3)
Have (5)
Hi-fi og musik (5)
Husholdning (4)
Håndværkere (3)
Kontor og erhverv (4)
Kunstgenstande (13)
Lejligheder og værelser (5)
Loppemarkeder (4)
Motorcykler og Scooter (7)
Musikinstrumenter og udstyr (4)
Møbler og indretning (24)
Personlig pleje (20)
Personlige kontakter (5)
Porcelæn, glas, guld og sølv (3)
Private indsamliger (2)
Samleobjekter (6)
Serviceydelser (25)
Spillekonsoller og spil (3)
Sport og fritid (6)
Telefoner (3)
Tv, dvd og video (2)
Tøj og mode (20)
Uddannelse (1)
Varepartier (4)

Links til annoncer i kategorien Foto og tilbehør:

Gratis annoncer på Internettet Der er ialt 1 annoncer fordelt på 1 sider. Dette er side 1. Annoncer med mærket Købsannoncer er købsannoncer.


Sælges: fotoudstyr kamera salg megapixel canon nikon sælges . .
Opdateret: 19-09-2016 
Annoncen er læst 470 gange


Sider: 1

Hvad er vigtigt ved et digitalt kamera.

Digitale kameraer har en række funktioner, som gør brugeren i stand til at optage rigtig gode billeder. Det er imidlertid ikke alle brugere som forstår at bruge enhver af kameraets funktioner. Som forbruger betaler man dog også for de funktioner man ikke bruger. Det bedste er at kunne bruge alle apparatets funktioner og derved have fuld kontrol over den måde billeder optages på.

Det første man kan tage i betragtning, er den faktor der bestemmer den højeste opløsning kameraet kan arbejde med. Dette bestemmes af mængden af pixels. Jo højere pixel-antal, jo flere detaljer kan der medtages i et billede. Pixels er de små farvede prikker som tilsammen opbygger billedet. Når du overfører et billede til computeren og forstørrer det op, så vil et billede med lav opløsning og et lavt pixel-tal hurtigt blive uskarpt. Dette skyldes logisk nok, at der ikke er så mange pixels til at skabe billedet. Når du vælger et kamera, så vælg derfor, som udgangspunkt, et med så højt megapixel som muligt.
Kameraets linse er også af betydning for billedkvaliteten. Der bør være en zoom-funktion. Helst også optisk. En digital zoomfunktion er blot en slags forstørrelse af selve billedet, hvorimod en optisk zoomfunktion virker ligesom en kikkert. Hvis du mest skal bruge kameraet til indendørs optagelser, så behøver du næppe en kraftig optisk zoomfunktion.
Et gennemsnits-kamera har en indbygget autofokus funktion som opfylder de flest amatørfotografers behov. Et kamera med mulighed for at anvende manuel fokus indstilling giver flere muligheder og klare problemet der hvor du ikke kan stille skarp på dit motiv.
En anden ting er shutter delay. Det er tidsrummet der går, fra billedet er færdigfokuseret til det rent faktisk optages. Et kamera med lav værdi på dette punkt er at foretrække. De mere professionelle kameraer har ikke denne forsinkelse.
Endelig er der hukommelsen i kameraet. Afhængig af den maximale opløsning kameraet kan arbejde med, kan du få brug for mere eller mindre hukommelse. Det er ikke at undervurdere, hvis der er plads til kort med en kapacitet på 1 GB eller derover. Det giver den vigtige mulighed, at du kan optage mange billeder af et enkelt motiv og derved øge muligheden for at få det helt rigtige billede.Sidst ændret (Last Modified) 20. februar 2023 .

internet-salg.dk påtager sig ikke ansvar for indhold i annoncer.
I intet tilfælde gør internet-salg.dk krav på ejendomsret til noget indhold publiceret på disse sider af en annoncør.
Kontakt-email: info(at)internet-salg.dk   |   internet-salg.dk   2023