Internethandel - forretninger og butik.

Internetsalg:

Log ind her
Bliv bruger her
Internethandel
Til forsiden

Enkelt-ords søgning:
Gratis ting:

Mp3 ringetoner

  internet-salg.dk/mobil
internet-salg.dk til mobil

Artikler:

Arbejde hjemmefra
LCD eller plasma tv
Luftrensere
Brugte møbler
Keramik, stentøj, raku
Om scooteren
Din artikel her?

Internettet er det største marked for køb og salg af varer og tjenesteydelser

Ideforslag og anledninger til at afholde online udsalg baseret på internethandel.

Hvis din forretning eller butik mangler omsætning her og nu, eller blot har behov for en sikker metode til at øge pengestrømmen, kan løsningen være et online udsalg i internethandel-regi. Det at afholde et online udsalg er specielt enkelt, hvis du sælger software produkter, som er tilgængelige gennem en download funktion. Imidlertid kan et online udsalg som internethandel også gennemføres med rent fysiske produkter. Her kan det f.eks. dreje sig om ældre udgaver af forskellige produktversioner eller returvarer. Der er dog en regel du må overholde når du afholder dette online udsalg. Gør dit publikum opmærksom på at udsalget kun er aktivt i en begrænset periode og angiv denne periode.
Her er forskellige anledninger til at afholde et online udsalg som internethandel:

1) Specielle lejligheder: Din fødselsdag, dine børns fødselsdage, bryllupsdag, forretningens "fødselsdag". Disse er alle specielle tidspunkter, som kan kobles samme med dit online udsalg og de bruges alle i praksis. Du kan tilmed skabe dine egne, lidt morsomme tidspunkter, som f.eks. "Min søn eller datter tog sine første skridt" eller "Katten fik killinger".

2) Brug helligdagene. Mange mennesker har tid til at kigge på dit online udsalg, når de ikke er i gang med en hektisk hverdag. Glem ikke, at forretningen er åben altid, på Internettet. Så du skal sådan set blot slå op i kalenderen og finde frem til de helligdagsperioder som passer dig, for at finde frem til den rigtige periode for et udsalg online baseret på internethandel.

3) I forbindelse med specielle mærkedage kan der også annonceres online udsalg, særligt hvis dine produkter har en tilknytning til det emne en mærkedag omhandler. 1. maj, arbejderbevægelsens internationale kampdag og 5. juni, grundlovsdag, hvor man fejrer Danmarks Riges Grundlov fra 1849, er eksempler på mærkedage. Der findes andre og igen er det en kalender der kan give ideen.

4) Årstidsbestemt online udsalg er aktuel i mange produktsammenhænge. Forårsudsalg, vinterudsalg o.s.v. Dette er f.eks. velkendte termer indenfor tøj og modebranchen.

5) Online udsalg og internethandel i forbindelse med lageroptælling og nye produkter jvf. ovenfor.Hvis din forretning eller butik sælger fysiske varer, som dine kunder afhenter i din shop, så kan du f.eks. angive en rabat på 15% eller lign. med en kode, når en kunde bestiller varen online, f.eks. gennem din e-mail, som er anført på internet-salg.dk. Når kunden afhenter varen og oplyser den rigtige kode, så udløser det rabatten. Du kan bruge "Køb et stk. - og få et stk. gratis" tilbud. Eller du kan udvide metoden. Kunden køber en udsalgsvare for 200.- kr. og dit tilbud er, at kunden derefter kan vælge en anden udsalgsvare uden beregning. På internet-salg.dk kan din forretning eller butik oprette 3 annoncer på en profil. Flere annoncer kræver flere profiler og hver profil kræver sin egen e-mailadresse. Til gengæld er det gratis at annoncere. Hver annonce kan, udover de almindelige oplysninger som telefon, adresse etc. indeholde en beskrivende tekst på 2000 tegn. Du kan til enhver tid redigerer denne tekst. Billedefunktionen sikrer, at der til hver annonce kan knyttes et foto eller en FLASH-film af produktet. Også dette billede kan udskiftes efter ønske, gennem redigeringsfunktionen, som du får adgang til, når du har oprettet dig som bruger. Desuden har du mulighed for at tilføje din egen video til hver annonce. Reklamebudskaber i denne form har stor virkning, men det kræver at de leverer et budskab på en slagkraftig måde. Det er en enkel sag at uploade en video til en annonce. Du kan læse om dette efter du er logget ind. Glem nu ikke, at alt dette er gratis for din forretning at bruge og at der ikke er nogle skjulte betingelser i den forbindelse. Det er bare at gå i gang. Internethandel er fremtiden.

Kender du den om prisen?

Du møder altid indvending mod prisens størrelse. Alle vil gerne købe en vare så billigt som muligt. Det letteste at tænke for en kunde er, at det er for dyrt. Det skal kunden sige eller tænke, ellers køber han eller hun ofte for dyrt, specielt når der er tale om internethandel. Det farlige for dig som sælger er, at du oplever denne indvending fra flere kunder og selv begynder at tro på, at din pris for høj. Hvis du opfatter dine produkter som dyre, så er det helt sikkert, at kunden også gør det. Det er dog sjældent prisen, der er problemet. Derimod kan det være en manglende præsentation af kvaliteten og produktfakta. Pris og kvalitet hænger sammen, men prisen glemmes hurtigt, hvorimod kvaliteten huskes længe. Når det drejer sig om internethandel, har du som forhandler eller sælger sjældent muligheden for at kommunikere to-vejs verbalt med kunden. Derfor er det meget vigtigt, at du beskriver kvalitet omhyggeligt. Ellers kan kunden ikke foretage en relevant vurdering. Husk at informere om garanti, betalingsbetingelser, evt. monteringsomkostninger og levering. Hvis en kunde har to steder hvor han kan få en lidt lavere pris, så kan din bedre præsentation sagtens gøre udslaget og give dig salget.

Sidst ændret (Last Modified) 27. februar 2018 .

internet-salg.dk påtager sig ikke ansvar for indhold i annoncer.
I intet tilfælde gør internet-salg.dk krav på ejendomsret til noget indhold publiceret på disse sider af en annoncør.
Kontakt-email: info(at)internet-salg.dk   |   internet-salg.dk   2023