Brugte møbler - antikt eller sjældent design.

Internetsalg:

Log ind her
Bliv bruger her
Internethandel
Til forsiden

Enkelt-ords søgning:
Gratis ting:

Mp3 ringetoner

  internet-salg.dk/mobil
internet-salg.dk til mobil

Artikler:

Arbejde hjemmefra
LCD eller plasma tv
Luftrensere
Brugte møbler
Keramik, stentøj, raku
Om scooteren
Din artikel her?

møbler
Se annoncer om brugte møbler og indretning her

Brugte kvalitetsmøbler kan bruges igen og igen.

Den opfattelse at brugte møbler til boligindretning, kun bruges af mennesker med en meget begrænset økonomi, er ikke længere holdbar. Brugte antikke møbler og andre originale møbler har både stor samlerværdi såvel som stor brugsværdi i boliger. Forretninger med "secondhand" møbler findes mange steder og giver den enkelte mulighed for at finde kvalitetsmøbler med stil og godt design, nogle gange udmøntet i tidsløse produkter. Auktioner, loppemarkeder, velgørenheds arrangementer er andre væsentlige muligheder, når "jagten" på de interessante brugte møbler med videre, går ind. Mange store bolig - og møbelforretninger har ofte en særlig afdeling for udstillingsvarer og varer som er behæftet med en eller flere fejl. Her er der mulighed for at købe til ekstra lav pris, men det er ikke møbler med antik-kvaliteter eller af særlig høj kvalitet, man finder her, men møbler som er klar til brug.
Når du leder efter et brugt møbel med en given funktion, er det afgørende at vælge kvalitet og design på et højt niveau. Selvom et sådant møbel har et par ridser eller pletter, skal du ikke fravælge det umiddelbart, fordi meget kan gøres for at udbedre sådanne skader. Mange møbler med et slidt eller beskadiget betræk kan ombetrækkes. Hvis et møbel mangler en del, kan denne oftets genskabes af en møbelsnedker, ligesom møblers overflader kan behandles på mange måder, for at genskabe det oprindelige "look".
Mange ældre møbelproducenter, som fremstillede møbler af høj kvalitet, udstyrede ofte disse med et mærke. Hvis du er i tvivl om et møbels værdi, er det et godt sted at starte. Dette gælder også hvis du vil sælge møbler. Her er det væsentligt at fastslå fra starten, om der er tale om et møbel af en høj værdi.
Mange gamle møbler ender på lossepladsen og bliver brændt, men det ville, for de sjældne og interessantes vedkommende, være bedre at sælge dem på internet-salg.dk.

Artikler om køb og salg Artikler og tekster kan sendes her. Alle publicerede artikler kan indeholde link til forfatterens hjemmeside.Sidst ændret (Last Modified) 18. februar 2018 .
internet-salg.dk påtager sig ikke ansvar for indhold i annoncer.
I intet tilfælde gør internet-salg.dk krav på ejendomsret til noget indhold publiceret på disse sider af en annoncør.
Kontakt-email: info(at)internet-salg.dk   |   internet-salg.dk   2023