Gratis internet salg - Log ind.

Internetsalg:

Log ind her
Bliv bruger her
Internethandel
Til forsiden

Enkelt-ords søgning:
Gratis ting:

Mp3 ringetoner

  internet-salg.dk/mobil
internet-salg.dk til mobil

Artikler:

Arbejde hjemmefra
LCD eller plasma tv
Luftrensere
Brugte møbler
Keramik, stentøj, raku
Om scooteren
Din artikel her?

Internettet er det største marked for køb og salg af varer og tjenesteydelser
gratis annoncer

Opret online annoncer - med video!

Når du opretter annoncer på internet-salg.dk så husk, at relevant og tiltrækkende tekst er uundværlige elementer i en online annonce. Det gælder for dig som annoncør, at få brugeren til at handle. Skriv altid fyldestgørende unikke tekster om det du vil sælge, købe eller bytte. Der er 2000 tegn til rådighed til hver annoncetekst. Brug dem !. Bestræb dig på, at placere relevante ord om den eller de konkrete emner, i starten af teksten.
Husk også, at video og foto er stærke virkemidler når du skal sælge en vare. Du kan tilknytte et foto eller FLASH-objekt på max. 5 megabyte til hver annonce i GIF, jpg eller swf format. Billedet skal have en fysisk bredde på ca. 350 pixels. Optag video på op til 20 megabyte, f.eks. med din mobil og tilføj den til din annonce - følg den simple vejledning når du er logget ind.
Kombinationerne af disse muligheder vil gøre dine annoncer spændende for enhver bruger. Vil du annoncere mange ting til salg, kan du uden besvær oprette flere log-in's. Det kræver blot, at du har en mailadresse til hvert log-in. Du kan genbruge dine annoncer og deres placeringer i Google - nulstil annoncens tæller og giv annoncen et nyt indhold. Husk at alle gratis annoncer du opretter på internet-salg.dk kan vises direkte på din Facebook-profil. Fra din "wall" på Facebook kan du distribuere annoncerne videre til venner og andre interesserede.
Hvis du endnu ikke er oprettet som bruger på internet-salg.dk, skal du klikke på "Bliv bruger her" i menuen til venstre. Hvis du får problemer med at bruge funktionen, kan du sende mail her.
Hvis du er bruger, kan du logge ind med dit brugernavn og dit password herunder.

Brugernavn:
Password:
Har du lagt mærke til at alle annoncer du opretter på internet-salg.dk kan distribueres på Facebook? Prøv selv - det er ganske enkelt.

Har du glemt dit brugernavn eller password?  E-mailadresse:  


Husk at du kan fremstille PDF-løbesedler udfra dine annoncer på internet-salg.dk. Du finder information om denne mulighed i "Administrér annoncer" under linket "Lav PDF-løbeseddel.". For at åbne og printe disse løbesedler/annonceopslag skal du have Adobe Reader installeret på din computer.
PDF-løbesedler fra internet-salg.dk kan åbnes og udskrives fra alle versioner af Adobe Reader.


Sidst ændret (Last Modified) 5. juli 2019 .
internet-salg.dk påtager sig ikke ansvar for indhold i annoncer.
I intet tilfælde gør internet-salg.dk krav på ejendomsret til noget indhold publiceret på disse sider af en annoncør.
Kontakt-email: info(at)internet-salg.dk   |   internet-salg.dk   2023