Opret gratis annoncer - start her!

Internetsalg:

Log ind her
Bliv bruger her
Internethandel
Til forsiden

Enkelt-ords søgning:
Gratis ting:

Mp3 ringetoner

  internet-salg.dk/mobil
internet-salg.dk til mobil

Artikler:

Arbejde hjemmefra
LCD eller plasma tv
Luftrensere
Brugte møbler
Keramik, stentøj, raku
Om scooteren
Din artikel her?

Internettet er det største marked for køb og salg af varer og tjenesteydelser

Opret gratis annoncer her - erhverv, forretning og privat.

Gratis køb og salg på Internettet Privacy Policy: Din emailadresse bliver aldrig videregivet til andre. Din emailadresse bliver heller ikke brugt til at fremsende nogen form for reklame. Den bruges kun til at modtage dit brugernavn og dit password samt henvendelser på dine annoncer. internet-salg.dk bruger tredjepartsannonceringsvirksomheder til at vise annoncer, når du besøger vores websted. Disse virksomheder kan bruge oplysninger (ikke dit navn, din adresse, din e-mail-adresse eller dit telefonnummer) om dine besøg på dette og andre websteder med det formål at levere annoncer om varer og tjenester, der måtte have din interesse. Hvis du ønsker flere oplysninger om denne praksis og vil vide noget om dine valg i forhold til ikke at lade disse virksomheder bruge disse oplysninger, kan du klikke her.
Hvert log'in giver mulighed for at oprette 3 unikke gratisannoncer. Du kan sælge, købe og bytte på en enkel og effektiv måde, sålænge du ikke anvender tekstindhold som også anvendes på andre annoncesider som f.eks. Den Blaa Avis. Hvis du ikke bruger dit log'in til annoncering, bliver det slettet. Du kan altid oprette et nyt igen på den samme mailadresse.

Brugernavn:
Password:
Email:
Alfabetets 3 sidste bogstaver:

   
TIP: Annoncer på internet-salg.dk kan distribueres på Facebook.
Det bedste resultat opnås, ved at anvende det link, som er anført til mobiludgaven. Dette link findes i administrationsfunktionen.
Derved får du en perfekt visning af annoncehenvisningen på Facebook.


Har du egen virksomhed, kan du snildt oprette gratis annoncer om hvilke produkter du tilbyder. Jo bedre beskrivelse, jo bedre placering i søgesammenhæng. Det samme gælder for private. Kort sagt - alle kan annoncere gratis på internet-salg.dk
Når du opretter annoncer på internet-salg.dk får du en række muligheder for at forstærke effekten af disse gratis annnoncer. Du kan tilføje billede- og video indhold til dine annoncer.
På internet-salg.dk løber dine gratis reklamer lige så længe du ønsker det. Du modtager ikke nogle irriterende emails, om at nu er din annonce udløbet, så nu skal du genindrykke den. Du modtager heller ikke nyhedsbreve om alt muligt du ikke gider læse alligevel. internet-salg.dk handler om markedsføring og salg på en effektiv måde.
På denne side kan du oprette dig som bruger og få mulighed for at oprette gratis annoncer på internet-salg.dk.Du skal kun udfylde tre felter. Et brugernavn og et password samt en emailadresse. Hvis hverken brugernavn eller password er brugt, kommer du direkte videre til annoncefunktionerne. Samtidigt sendes en email med brugernavn og password til den anførte emailadresse. I modsat fald skal du blot prøve med et nyt brugernavn og et nyt password på max. 15 tegn. Visse specielle tegn kan ikke anvendes. Der er forskel på store og små bogstaver. Det er vigtigt at du husker begge værdier, så du altid kan logge ind og rette eller slette din annonce.Vil du oprette gratis annoncer om mange ting, kan du uden besvær oprette flere log-in's. Det kræver blot, at du har en mailadresse til hvert log-in. Du kan genbruge annoncerne. Nulstil annoncens tæller og giv annoncen et nyt indhold. På den måde beholder du søgemaskinernes kendskab til selve annoncefilen. De vil herefter blot "omplacere" annoncen i søgeresultaterne.Sidst ændret (Last Modified) 25. februar 2023 .


internet-salg.dk påtager sig ikke ansvar for indhold i annoncer.
I intet tilfælde gør internet-salg.dk krav på ejendomsret til noget indhold publiceret på disse sider af en annoncør.
Kontakt-email: info(at)internet-salg.dk   |   internet-salg.dk   2023