kent magelund helårsbeboelse kolonihaver Bortgives

Internetsalg:

Log ind her
Bliv bruger her
Internethandel
Til forsiden

Enkelt-ords søgning:
Gratis ting:

Mp3 ringetoner

  internet-salg.dk/mobil
internet-salg.dk til mobil

Artikler:

Arbejde hjemmefra
LCD eller plasma tv
Luftrensere
Brugte møbler
Keramik, stentøj, raku
Om scooteren
Din artikel her?

Tilbage her !

Gratis annoncer
Videoannoncer

Bedøm virksomhed

annonce med video

Bedøm virksomhed - Bortgives - Annoncen er vist 1638 gange. Sidste nulstilling eller justering 23-01-2023.


Helårsbeboelse i kolonihaver i Brøndby

Brøndbys borgmester Kent Magelund og hans gode ven arkitekten i planafdelingen mener ikke at de behøver at gøre noget ved helårsbeboelse i kommunens kolonihaver. Borgmesteren er sikkert bange for at miste stemmer hvis han skulle blive tvunget til at håndtere problemet med den følge at nogle af beboerne ville blive smidt ud af Kolonihaveforeningen og deres kolonihavehus.
Nu er det jo således at folk som ejer deres egen bolig betaler både grundskyld og ejendomsværdiskat. Et kolonihavehus på lejet grund er også at betragte som en fast ejendom. Imidlertid betales der ikke grundskyld og ejendomsværdiskat af et kolonihavehus på lejet grund. Derfor er det muligt at bo på denne måde hele året uden at skulle betale den type skat, som andre ejere af fast ejendom må betale.
Dette forhold bekymrer imidlertid ikke borgmesteren og hans venner i forvaltningen. De henholder sig til, at det slet ikke kan bevises, at der er nogle som bor i kolonihave hele året, uanset at de er tilmeldt folkeregistret i en kolonihave, hele året.
Hvis du som ejer af din egen bolig, gør opmærksom på denne ulighed, så bliver du kaldt for stikker og idiot m.m. hvilket er helt i tråd med tidens mentalitet.
Når en borger overtræder en regel som er gældende i samfundet, så vil denne borgere oftest blive mødt med en regulær afklapsning af den myndighed som administrerer reglen. Det kan fx være politiet, skattevæsenet eller fødevarestyrelsen eller hvad ved jeg. Tilsvarende når en forvaltningsmyndighed tilsidesætter gældende ret på et område, så sker der stort set aldrig noget. Der er måske nogen som kritisere myndigheden, men det har ingen konsekvenser. Denne situation giver desværre mulighed for at en kommune, som forvaltningsmyndighed kan indlægge nogle usaglige hensyn i sin måde at at forvalte på.

Oprettet d. 22-01-2023
Sidst opdateret d. 05-02-2024
Navn: Kirsten
Mailadresse: Klik her
Hjemmeside: tiny.cc/e7evvz
Telefon:
Mobiltelefon:
Område:
Pris: 00

Send svar eller bud: Svar på annonce         Gem som        


Offentligjorte svar herunder:

Der er ingen svar på denne annonce for tiden.

Gratis annoncer

Gratis annoncer


Sidst ændret (Last Modified) 5. februar 2024 .