danbolig asnæs sven øvre ejerskifteforsi Bortgives

Internetsalg:

Log ind her
Bliv bruger her
Internethandel
Til forsiden

Enkelt-ords søgning:
Gratis ting:

Mp3 ringetoner

  internet-salg.dk/mobil
internet-salg.dk til mobil

Artikler:

Arbejde hjemmefra
LCD eller plasma tv
Luftrensere
Brugte møbler
Keramik, stentøj, raku
Om scooteren
Din artikel her?

Tilbage her !

Gratis annoncer
Videoannoncer

Bedøm virksomhed Sjælland
Bedøm virksomhed - Bortgives - Annoncen er vist 984 gange. Sidste nulstilling eller justering 25-11-2016.


Sven Øvre, som er indehaver af Danbolig Asnæs sørger altid for at sælgeren tilbyder køberen den billigste, mest usle og i mindst et tilfælde uanvendelige ejerskifteforsikring. Derfor skal du som køber hos Danbolig Asnæs altid kræve et prisnedslag på den ejendom du vil købe, som svarer til forskellen mellem den tilbudte elendige ejerskifteforsikring og prisen på en ordentlig ejerskifteforsikring som du selv finder. Brug aldrig den ejerskifteforsikring som denne ejendomsmægler tilbyder.

Vær opmærksom på, at Danbolig Asnæs kan finde på at tilbyde dig en ejerskifteforsikring som sælges af et agentur. I denne situation er din forsikring ikke omfattet af den danske garantiordning. Dette er den værste form for ejerskifteforsikring du kan købe. Behøver jeg at nævne Husejernes Forsikring eller Gable? Nej vel - men så alligevel!. Følg linket fra hjemmeside-angivelsen for at læse om de elendigheder dette forsikringsagentur har påført husejere. Sven Øvre fra Danbolig Asnæs havde ingen problemer med at tilbyde den slags forsikringer helt frem til september 2016. Da konkursen ramte Gable og Husejernes Forsikring lukkede ned, ja så var hans kommentar, at det ikke kom ham ved - og det har han jo i princippet ret i. Om Sven Øvre fra Danbolig vidste at den forsikring han tilbød købere blev solgt af et nødlidende forsikringsselskab vides ikke med sikkerhed, men muligheden foreligger.

Har du købt hus i anden halvdel af 2016 og har din sælgers mægler tilbudt dig en ejerskifteforsikring fra HF, så kan du overveje samme spørgsmål. I mit tilfælde var det i øvrigt således, at den sælger som Sven Øvre var mægler for, var en bekendt af ham. Der var således tale om personlige relationer hvilket selvfølgelig har påvirket valget af bl.a. ejerskifteforsikring. Vær altid opmærksom på om ejendomsmægleren kender sælger personligt, navnlig "ude på landet".

Danbolig Asnæs ledes af en smart ejendomsmægler uden interesse i dig som køber. Han er nemlig sælgers mand. Kan han løbe om hjørner med dig som køber, tjaa, så gør han det. Sven Øvre tvinger dig som køber til at forstå udtrykket caveat emptor til fulde. Bør det ikke være således at sælger, med ejendomsmæglerens assistance, skal tilbyde en ejerskifteforsikring som ikke på nogen måde er "lyssky"? Nææh, åbenbart ikke!.

Jeg vil ikke anbefale denne ejendomsmægler under nogen omstændigheder. Hvis jeg som køber, vidste hvad jeg ved i dag, så var jeg gået langt uden om Danbolig Asnæs og havde fundet en anden fast ejendom. Jeg opfordre andre købere til at gøre det - der er ikke brug for denne type ejendomsmæglere på det danske boligmarked. Der er heller ingen grund til at løbe den risiko, fordi der er masser af ejendomme til salg i området.

Læs mere om DANBOLIG-stilen her:
https://www.berlingske. dk/privatoekonomi/kendt-ejendom smaegler-politianmeldt-for-at-v ildlede-om-lejligheders-stoerre lse

Oprettet d. 25-11-2016
Sidst opdateret d. 29-01-2023
Navn: Danbolig Asnæs
Mailadresse: Klik her
Hjemmeside: www.facebook.com/groups/1129822303733176/?fref=nf
Telefon:
Mobiltelefon:
Område: Sjælland
Pris: Tabte flere tusinde

Send svar eller bud: Svar på annonce         Gem som        


Offentligjorte svar herunder:

Der er ingen svar på denne annonce for tiden.

Gratis annoncer

Gratis annoncer


Sidst ændret (Last Modified) 30. januar 2023 .