peter linck Søges

Internetsalg:

Log ind her
Bliv bruger her
Internethandel
Til forsiden

Enkelt-ords søgning:
Gratis ting:

Mp3 ringetoner

  internet-salg.dk/mobil
internet-salg.dk til mobilArtikler:

Arbejde hjemmefra
LCD eller plasma tv
Luftrensere
Brugte møbler
Keramik, stentøj, raku
Om scooteren
Din artikel her?

Tilbage her !

Gratis annoncer
Videoannoncer
Bedøm virksomhed - Søges - Annoncen er vist 98 gange. Sidste nulstilling eller justering .


Peter Linck lånte penge
Her kommer min historie om mødet med en person som af flere medier gennem tiden er blevet udstyret med mange negative titler.
I marts måned 2017 lånte jeg, gennem nogle bekendte, et beløb på 100.000.- til Peter Linck. Aftalen var at de skulle tilbagebetales efter 14 dage. Aftalen var også at jeg ville få betaling for hjælpen. Pr. dags dato har Peter Linck ikke betalt noget af dette lån tilbage. Ydermere er han ikke længere til at få kontakt med.
Engang var Peter Linck en stor mand i den danske medieverden. Han startede avisen dagen og den fungerede i hele 42 dage. Det var i den periode at Peter Linck, ifølge en senere udgivet bog af Mads Brügger og Nikolaj Thomassen, modtog et anonymt brev. I dette brev stod der bl.a. at Peter Linck var "en opkomling i det journalistiske selskab der blot tidligere havde været usandsynligt uforskammet heldig. Men ikke særlig dygtig!" Ifølge bogen skulle man flere gange have hørt Peter Linck råbe "VI SMADRER DEM!". "DEM" er i denne sammenhæng andre nyhedsmedier. Peter Linck beskriver dog sig selv som lidt af en karateekspert i samme bog. Stikslag og lave spark hvis nogen skal smadres. Joh, han er skam en sympatisk person - not!
Senere fik han en dom på 6 mdr. betinget fængsel for at have udstedet mere eller mindre falske fakturaer.
Men hvem og hvad beskæftiger Peter Linck sig med i dag?
Øjensynligt har han en kontakt til et selskab som hedder Kontiki Ejendomme. Selskabet ejes af Niels Boel Sørensen. Det var det selskab som købte ejendommen på Lergravsvej 53 på tvangsauktion i Claus Riskjærs konkursbo for 27 mill. Disse informationer findes på internettet og er tilgængelige for enhver. Så Peter Linck holder sig måske til de rige, men glemmer at betale de fattige.

Man lærer som bekendt af sine fejltagelser og denne sande historie skulle gerne afholde andre fra at "hjælpe" folk med et kendt dårligt ry, uanset hvor venlige og indsmigrende de er.
Hvis du kender Peter Linck eller blot har en forretningsmæssig forbindelse til ham, så gør ham opmærksom på denne annonceside. Måske han har lyst til at afvikle sit mellemværende ifølge den oprindelige aftale.
Har du haft lignende oplevelser med Peter Linck, så send mig en email. Jeg kan evt. tilføje dine oplevelser til denne annonce.
Opdateres. . .

Oprettet d. 09-10-2017
Sidst opdateret d. 16-10-2017
Navn: Naiv ældre Ole
Mailadresse: Klik her
Hjemmeside: tinyurl.com/y9xv58qw
Telefon:
Mobiltelefon:
Område: Danmark
Pris: 0

  Send svar eller bud: Svar på annonce         Gem som        


Gratis annoncer

Gratis annoncer


Sidst ændret (Last Modified) 16. oktober 2017 .